Cum Atragi MINIM 100 De Prospecți Calificați În 30 De Zile

Este un curs de studiat acasă, în timpul tău liber. În care vei învăța cum să atragi prospectul perfect online cu ajutorul platformei Facebook, cum să transformi prospecții în clienți prin Formula Rapidă De Recrutare Prin Messenger și cum să îți depășești competiția, poziționându-te ca și un expert/ă cu care oricine își dorește să lucreze, indiferent care este experiența ta, care sunt abilitățile tale tehnice și indiferent câți oameni promovează exact același lucru ca și tine.

Cel mai rapid și simplu Ghid de la A la Z, de a genera MINIM 100 de prospecți de calitate în 30 de zile, fără să ai un website, autoresponder sau vreo abilitate tehnică.

Prețul Este 997 RON!

Suntem siguri că vei fi impresionat/ă de informația valoroasă, pe care o vei primi în acest training, încât îți oferim 100% GARANȚIE PE CALITATE - dacă nu ești mulțumit/ă de valoarea primită și consideri că nu te poate ajuta în niciun fel în afacerea ta, atunci ai 30 de zile din momentul achiziției, să ne ceri banii înapoi, scriindu-ne pe adresa: suport@traiestefaralimite.com. Îți vom da banii înapoi, fără nicio întrebare.


O Mică Parte Din Ce Vei Învăța În  Training...


 • Strategia completă văzută de la 3.000 de metri înălțime, ca să ai o viziune clară și să nu te simți confuz/ă, copleși/ă.
 • Îți voi arăta click cu click tot ce ai nevoie să știi ... iar vestea bună este că totul este gratuit, mai puțin o aplicație, care costă 10 USD/lună - și care este opțională) .
 • Adevăratul secret ca să transformi propsecții în clienți și/sau parteneri.
 • Unde îți găsești (și cum să-ți spionezi) prospectul perfect, astfel încât să știi exact ce fel de mesaje îl atrage către tine.
 • Formula Magică În 6 Pași De Creare De Conținut, astfel încât să știi întotdeauna ce să spui și cum să-l structurezi ca să obții o rată cât mai mare de răspuns.
 • Cel mai bune forme de Materiale Gratuite (Lead Magneturi), ca să îți atragi și câștigi piața țintă.
 • Ce să faci atunci când nu ți-ai ales audiența/piața țintă potrivită pentru tine și afacerea ta.
 • Cum să îți monetizezi prospecții chiar și atunci când îți spun NU.
 • Descoperă avantajele și dezavantajele strategiilor de atragere prospecți gratuite versus plătite.
 • 6 surse eficiente și gratuite de atragere prospecți de calitate.
 • Cum să îți crești numărul de oameni, care te urmăresc pe Social Media, devenind o persoană demnă de urmat online.
 • Ar trebui să folosesc profilul personal de Facebook sau mai bine o pagină de business de Facebook?
 • Cum să folosesc chatboții pentru videourile mele Live din Facebook?
 • Și mult, mult mai mult de atât ....
 • Cum să îți livrezi materialele gratuite (lead magneturile) prospecților tăi, fără să ai un website sau să faci videouri (asta doar dacă nu vrei).
 • 3 Modalități Simple prin care să ai un flux constant de conversații în messenger cu prospecți calificați și care te contactează fără să îi abordezi tu.
 • Cum să folosești o aplicație, care costă 10 USD/lună și care conversează în locul tău cu prospecții, care îți comentează sau îți lasă un mesaj în pagina de business de Facebook.
 • Și mult, mult mai mult de atât ...
 • Cum să generezi repede și ușor prospecți targetați folosind reclamele Facebook.
 • Cum să începi rapid cu reclamele Facebook, chiar și un buget de 5 RON/zi.
 • Învață din experiențele noastre costisitoatre și frustrante, astfel incât să poți merge din start pe drumul profitabil și eficient.
 • Uită-te peste umărul meu, click cu click, cum construiesc 3 tipuri de campanii de reclamă pentru afacerile noastre (pe cine targetez, ce imagini folosesc, ce titluri funcționează cel mai bine și muluy mai mult de atât ...)
 • Descoperă ce tipuri de reclamă funcționează pentru noi și cursanții noștri și care produc sute de prospecți săptămânal, cu sume infime, în timp ce majoritatea se plâng că Facebook este prea scump și prea aglomerat ...
 • Și mult, mult mai mult de atât ....
 • Cum să îți livrezi pe pilot automat, materialele gratuite (lead magneturile) imediat ce un prospect te contactează pe messenger. (fără să folosești un website sau pagini de captură)
 • Descoperă moddul corect de a face follow up prin Messenger fără să ți se închidă contul.
 • Cum faci tranziția de la a-i oferi valoare prospectuluio tău, la a-i vorbi despre produsu tăul/afacerea ta, fără să te simți ciudat sau ca un/o vânzător/oare fără scrupule.
 • Formula Magică De Follow Up Formată Din 9 Cuvinte
 • Descoperă o modalitate simplă și eficientă de a te departaja de majoritatea reprezentanților și de a putea vinde cu mult mai multă ușurință.
 • Pentru Network Marketeri (sau oricine construiește echipe de antreprenori) Cum duplic aceste strategii în echipa mea? Își voi arăta cum în modulul 6 ...
 • Și mult, mult mai mult de atât ...

Când Vei Aduna Totul, Vei Realiza Că Este Un Chilipir!

Aș vrea să îți ofer o perspectivă ... În primul an, când am început sa lucrez online, am plătit 3.000 USD pe un curs, și nu era nici pe departe atât de clar și concis, ca trainingul, la care vei primi acces astăzi.

În al doilea an, am cheltuit peste 15.000 USD pe traininguri și coachinguri, ca să învăț multe dintre secretele, pe care ți le predăm în acest curs și mi-ar fi plăcut să am un BLUEPRINT, pas cu pas și un preț, așa cum vei primi tu astăzi.

În plus vei beneficia, de toată chinuiala mea, pentru că deja am învățat ce să NU MAI FAC (...și am plătit un preț destul de mare ca să urmez această școală a încercării și erorii).

Ia-ți doar câteva minute, ca să analizezi toată valoarea inclusă în acest training...

 • MODUL #1 - Planul De Acțiune (137 RON)
 • Modul #2 - Cum Găsești Și Atragi Clientul / Partenerul Perfect (347 RON)
 • Modul #3 - Strategii Gratuite De Atragere Prospecți (417 RON)
 • Modul #4 - Setarea Sistemului De Atragere Prospecți (697 RON)
 • Modul #5 - Reclame Facebook, Care Convertesc (797 RON)
 • Modul #6 - Cum Finalizezi Ca Să Îți Crești Vânzările (497 RON)

Înseamnă Un Total De 2.892 RON

Cred că suma de 997 RON pentru trainingul 100 De Prospecți În 30 De Zile, ar fi un preț mai mult decât corect, având în vedere toate informațiile specifice și ajutorul specializat, pe care le vei primi și care chiar te-ar putea ajuta să îți schimbi afacerea și chiar viata.

Însă îți voi oferi un discount INCREDIBIL, pentru că nu vreau să fie o provocare financiară pentru tine.

În plus, împlinirea și bucuria noastră vine din a ajuta alți antreprenori ca și tine.

Gândeste-te puțin ... Pentru doar 997 RON îți voi dezvălui toate strategiile, tehnicile, secretele, trucurile pe care le folosim personal, ca să generăm între 60-100 de prospecți pe zi și să încasăm 6 cifre anual (și prima cifră nu este nici pe departe 1) doar din marketing online.

Așadar vei putea achiziționa 100 De Prospecți În 30 De Zile cu doar 997 RON.

Prețul Este 997 RON!

Suntem siguri că vei fi impresionat/ă de informația valoroasă, pe care o vei primi în acest training, încât îți oferim 100% GARANȚIE PE CALITATE - dacă nu ești mulțumit/ă de valoarea primită și consideri că nu te poate ajuta în niciun fel în afacerea ta, atunci ai 30 de zile din momentul achiziției, să ne ceri banii înapoi, scriindu-ne pe adresa: suport@traiestefaralimite.com. Îți vom da banii înapoi, fără nicio întrebare.

Dar asta nu este tot! .... Mai primești ÎNCĂ 5 BONUSURI,

în valoare de 2.696 RON

Trainingul 100 De Prospecți În 30 de Zile, îți va arăta exact cum să îți găsești piața țintă și cum să o spionezi, pentru că este posibil să nu știi în primă fază cine este și cum să o targetezi ... sau poate ai deja o audiență, dar aceasta nu răspunde la mesajele tale sau nu este una profitabilă ... Acest bonus îți va arăta toate secretele despre cum să îți selectezi și targetezi o audiență potrivită și profitabilă pentru tine și afacerea ta.

Una dintre întrebările, pe care le primim cel mai des, este: Și eu despre ce să vorbesc ca să pot începe să atrag prospecți? Iar când vei trece prin acest training, îți garantăm că nu vei mai rămâne NICIODATĂ fără idei și vei știi întotdeauna ce să spui, astfel încât prospecții tăi să creadă că le citești gîndurile.

Nu trebuie să fii web designer sau să știi programare HTML, ca să poți crea un site profesionist în mai puțin de 10 minute sau pagini de web atrăgătoare în care prospecții să își lase datele de contact, chiar și în timp ce dormi. Îți vom arăta cele mai simple softuri, pe care și noi le folosim, ca să convertim cât mai mulți vizitatori online în prospecți/clienți/parteneri.

In primul rând îți vom arăta unde îți găsești audiența in Facebook și cum să o targetezi. Vom vorbi despre ce conține o reclamă câștigătoare, pentru că vrei să fii profitabil/ă de la bun început. Pentru că poți învăța să faci toate aceste lucruri singur/ă, însă s-ar putea să pierzi mult timp și bani, ca să faci reclamele să meargă și să fie în beneficiul tău. Îți vom arăta cum să îți instalezi un cod numit pixel, astfel încât să poți revenii mereu și mereu în fața prospecților tăi cu diferite oferte, fără  să pari insistent/ă, ba mai mult să poți creea relația  de încredere, pe care ți-o dorești. Te vom învăța SECRETE –cum să creezi ușor campanii câștigătoare, ce trucuri să faci ca să îți reduci toate costurile. Îți vom arăta pas cu pas cum să îți promovezi oportunitatea, astfel încât să atragi alți antreprenori, care caută deja o afacere ca cea pe care tu o promovezi.

Nu doar că vei primi toate aceste informații valoroase... dar vei avea acces direct la mine și echipa noastră 24/24 și 7/7, în comunitatea închisă de suport Inner Circle TFL, unde te vei conecta cu peste 300 de antreprenori, care au aceleași scopuri ca și tine.

Vei putea pune întrebări, vei primi feedback și suport, astfel încât să nu fii niciodată singur/ă pe acest drum al obținerii Libertății Financiare Și De Timp.


SINCER cu toată informația, pe care o vei primi, plus cele 30 de zile garanție, chiar nu ai niciun motiv pentru care să consideri că ai ceva de pierdut, din contră – vei descoperi cât de mult vei câștiga, mai ales când vei înțelege cum și cât de mult îți poate schimba acest training viața și afacerea.

Dacă nu crezi că te poate ajuta, putem să înțelegem, dar dacă problema sunt banii, atunci cu siguranță va trebui să faci o schimbare în viața ta și îmi permit să îți spun acest lucru, pentru că am investit în educația mea, când de-abia ne descurcam financiar de la lună la lună...

Dar dacă nu ești pregătit/ă să înveți și să aplici, să depui efortul, atunci, nici nu are sens să te gândești să investești în acest training.

Dacă în schimb ești dispus/ă să depui efortul și ești pregătit/ă să înveți, atunci acest training îți poate schimba viața și afacerea.

Așa că nu te uita la acest training ca la un cost, ci ca la o investiție în educația ta, în abilitățile tale. Iar dacă vei aplica, tot ce înveți te asigurăm că o să îți recuperezi foarte repede banii pe acest training.

După cum vezi, nu păstrăm nimic pentru noi. Îți oferim tot ce am învățat în ultimii ani despre cum îți construiești o listă de mii de oameni, care te plac, te cunosc și au încredere în tine, despre cum să începi conversații pe pilot automat cu  prospecții tăi și cum să îi transformi mult mai ușor și mai rapid în clienții și/sau partenerii tăi.

Va funcționa această strategie pentru tine?

Depinde...dar poți verifica mai jos, ce spun cursanții noștri despre asta.


Uite Ce Spun Cursanții Noștri ...

Chiar ma bucur ca prin tot ce am invatat la curs, am reusit sa imi fac o ordine in ganduri si sa fac online mult mai profesionist, esti de nota 10+ pentru tot ce faci pentru noi ! 🤗

Dragos

Wow!!! Super seară, super informații! Mulțumesc Ioana Balanescu, mulțumesc tuturor, pentru întrebările voastre care mi-au fost de mare ajutor. Pe lângă informația de pe platformă, discuția din seara asta a fost practică, iar eu știu că informația nu este suficientă dacă nu se pune în practică.Implicarea ta Ioana la modul ăsta este unică și plină de valoare .

Lucia

Buna ziua comunitate! O saptamana plina de realizari sa avem!

La multi ani frumosi si plini de impliniri Ioana Balanescu.
Am un "cadou" de ziua ta

Am lansat vineri o reclama dupa ce am parcurs ultimul training - 100 de Prospecti in 30 de zile, respectiv promovarea unui produs, bugetul a fost de 30 lei, iar pana acum am 31 de comentarii la postare, cu jumatate am discutat activ si 3 persoane doresc produsul )
Cost per lead 0,31 reached people 4235, organic 572.

Georgiana

Multam fain, Ioana draga!Esti un model pentru mine. Nici in vacanta nu uiti de noi! Asta inseamna daruire oamenilor!

Azi chiar am avut o zi minunata. Am discutat cu 2 persoane din Grup, si pe care nu le-am vazut (doar pe Mess sau la telefon), si le-am simtit atat de aproape! Si cuvintele: ”multumim pentru tot ce faceti pentru noi”, mi-au dat aripi. Si doar au urmarit postarile!

Una deja este Clienta mea, cealalta doar promite. Insa nici nu conteaza, cand stiu ca am putut aduce plus-valoare in vietile lor! Te pup si te APRECIEZ enorm! Ai toata IUBIREA mea!

Tatiana

Sunt aceste persoane diferite de tine? Categoric, nu. Doar au decis să actioneze și să testeze trainingul nostru.

A meritat pentru ei? Asta doar tu poți decide.

Suntem dedicați să îți arătăm tot ce funcționează  în afacerile noastre și să te ajutăm pas cu pas să creezi cel puțin aceleași rezultate în afacerea ta.

Dacă vei implementa tot ce îți predăm în acest training suntem siguri că vei fi mai mult decât entuziasmat/ă de rezultatele, pe care le vei obține. (totul depinde de cât de înfometat/ă de succes ești și cât de mult efort vei depune ca să implementezi toate tehnicile și strategiile, pe care ți le vom arăta). Sincer, ne dorim să ne depășești cu mult și de abia așteptăm să îți citim testimonialul cînd se va întâmpla acest lucru.


Acționează Astăzi Și Asigură-ți  Toate Bonusurile!

Așadar, a venit momentul să iei o decizie.

Poți să închizi această pagină și poți să uiți de Attraction Marketing Blueprint, și cum ar ți-ar fi putut schimba viața.

Sau poți să apeși butonul de mai jos și să primești acces instantaneu la toate videourile și materialele.

Mai mulți prospecți de calitate, mai multă automatizare, mai puține refuzuri, toate acestea sunt la depărtare de un click.

Plus cele 30 de zile de garanție, 100% banii înapoi, din momentul achiziției - chiar nu ai absolut nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

 

Ofertă Specială 997 RON!

Suntem siguri că vei fi impresionat/ă de informația valoroasă, pe care o vei primi în acest training, încât îți oferim 100% GARANȚIE PE CALITATE - dacă nu ești mulțumit/ă de valoarea primită și consideri că nu te poate ajuta în niciun fel în afacerea ta, atunci ai 30 de zile din momentul achiziției, să ne ceri banii înapoi, scriindu-ne pe adresa: suport@traiestefaralimite.com. Îți vom da banii înapoi, fără nicio întrebare.