Ce Este Attraction Marketing Blueprint?

Este un curs de studiat acasă, în timpul tău, și care include 2 dintre cele mai populare traininguri ale noastre, în care vei învăța cum să atragi prospectul perfect online, cum să transformi prospecții în clienți și cum să îți depășești competiția, poziționându-te ca și un expert/ă cu care oricine își dorește să lucreze, indiferent care este experiența ta, care sunt abilitățile tale și indiferent câți oameni promovează exact același lucru ca și tine.

Acesta este un ghid, care îți va arăta pas cu pas și click cu click cum să construiești sisteme automatizate, cum să capturezi datele de contact ale prospecților tăi online, chiar dacă de-abia ai început și/sau ai zero abilități tehnice.

Acesta este un training, care să te ajute să folosești Facebook la adevărata lui valoare, astfel încât să poți genera prospecți de calitate și să vinzi și să recrutezi cât mai mult în afacerea ta, folosind puterea reclamelor.


O Mică Parte Din Ce Vei Învăța În  Training...


Vei învăța cum să îți selectezi piața țintă, cine este audiența ta, cum să o targetezi, pentru că adevărul este că dacă îți vei alege o audiență greșită, nimic altceva nu va funcționa în afacerea ta.

Aceasta este partea care ține pe loc foarte multe persoane, care vor să construiască o afacere online. Auzim aceasta foarte des - O să mă descurc dacă nu sunt o persoană tehnică? O să funcționeze pentru mine?  Și răspunsul este: DA. Există foarte multe softuri și unelte, care au făcut tehnologia super simplă. Iar tu te vei uita peste umărul meu, pas cu pas și click cu click, și îți voi arăta exact cum să construiești un site în mai puțin de 10 minute sau cum să construiești pagini de captură sau cum să înstalezi un autoresponder, ca să poți automatiza follow up-ul cu prospecții și clienții tăi. Vei fi uimit/ă cât de simplă și ușor de implementat a devenit tehnologia.

Nu trebuie să fii web designer sau să știi programare HTML, ca să poți crea un site profesionist în mai puțin de 10 minute sau pagini de web atrăgătoare în care prospecții să își lase datele de contact, chiar și în timp ce dormi. Îți vom arăta cele mai simple softuri, pe care și noi le folosim, ca să convertim cât mai mulți vizitatori online în prospecți/clienți/parteneri.

Îți vom arăta pas cu pas și click cu click cum să îți creezi un cont de youtube și cum să faci să te poziționezi cu informația ta, în fața prospecților, care deja caută cee ce tu promovezi.

Una dintre întrebările, pe care le primim cel mai des, este: Și eu despre ce să vorbesc ca să pot începe să atrag prospecți? Iar când vei trece prin acest training, îți garantăm că nu vei mai rămâne NICIODATĂ fără idei și vei știi întotdeauna ce să spui, astfel încât prospecții tăi să creadă că le citești gîndurile.

Îți vom arăta cum să găsești un flux nesfârșit de cumpărători online, pentru că provocarea mare, pe care o ai este, că dacă tot revii și revii la oameni cu aceeași ofertă, începi să pari insistent și în final vor fugi de tine. Iar ceea ce vei învăța este cum să îți faci prospecții să fie nerăbdători de fiecare dată când îi reabordezi.

Îți vom arăta Formula Simplă În 5 Pași, pe care o folosim personal, care să te ajute să faci mai multe vânzări și să transformi mai mulți prospecți în clienți și/sau parteneri. Iar dacă o vei utiliza cu perseverență și consecvență, îți garantăm că vei converti majoritatea prospecților cu care vei conversa.

Îți vom arăta cum să te promovezi ca și un expert, chiar dacă de-abia acum ai început, și cum să creezi informație gratuită valoroasă pentru prospecții tăi. Pentru că dacă esti în Network Marketing sau Affiliate Marketing, provocarea mare este că tu concurezi cu mii, zeci de mii de oameni, care promovează același lucru ca și tine. Iar noi îți vom arăta exact secretul, pe care l-am învățat și l-am folosit, astfel încât să te departajezi imediat de competiția ta.

De asemenea,îți vom arăta ce să faci, ca să ai rezultate repede și cum să elimini stresul, amânarea și confuzia. Îți voi spune exact pe ce activități să te focusezi zilnic, dar și când să le faci, astfel încât să fii maxim de eficient/ă cu timpul tău. În plus acest training te va ajuta să acționezi și să implementezi fiecare pas din proces repede, pentru că aceasta este singura”scurtătură” ca să poți construi o afacere profitabilă și să îți garantezi succesul.

In primul rând îți vom arăta unde îți găsești audiența in Facebook și cum să o targetezi. Vom vorbi despre ce conține o reclamă câștigătoare, pentru că vrei să fii profitabil/ă de la bun început. Pentru că poți învăța să faci toate aceste lucruri singur/ă, însă s-ar putea să pierzi mult timp și bani, ca să faci reclamele să meargă și să fie în beneficiul tău. Îți vom arăta cum să îți instalezi un cod numit pixel, astfel încât să poți revenii mereu și mereu în fața prospecților tăi cu diferite oferte, fără  să pari insistent/ă, ba mai mult să poți creea relația  de încredere, pe care ți-o dorești. Te vom învăța SECRETE –cum să creezi ușor campanii câștigătoare, ce trucuri să faci ca să îți reduci toate costurile, care sunt cele mai mari 10 greșeli pe care le fac majoritatea marketerilor atunci când vine vorba de promovarea pe Facebook. Îți vom arăta pas cu pas cum să îți promovezi oportunitatea, astfel încât să atragi alți antreprenori, care caută deja o afacere ca cea pe care tu o promovezi.


După cum vezi, nu păstrăm nimic pentru noi. Îți oferim tot ce am învățat în ultimii ani despre cum îți construiești o listă de mii de oameni, care te plac, te cunosc și au încredere în tine, despre cum să capturezi datele de contact ale prospecților tăi pe pilot automat și cum să ajungi în leader boarduri pentru vânzări cu ajutorul marketingului prin atracție.

Va funcționa această strategie pentru tine?

Depinde...dar poți verifica mai jos, ce spun cursanții noștri despre asta.


Uite Ce Spun Cursanții Noștri ...

Chiar ma bucur ca prin tot ce am invatat la curs, am reusit sa imi fac o ordine in ganduri si sa fac online mult mai profesionist, esti de nota 10+ pentru tot ce faci pentru noi ! 🤗

Dragos

Wow!!! Super seară, super informații! Mulțumesc Ioana Balanescu, mulțumesc tuturor, pentru întrebările voastre care mi-au fost de mare ajutor. Pe lângă informația de pe platformă, discuția din seara asta a fost practică, iar eu știu că informația nu este suficientă dacă nu se pune în practică.Implicarea ta Ioana la modul ăsta este unică și plină de valoare .

Lucia

Dragilor, Voiam sa impartasesc cu voi bucuria de a face parte din aceasta comunitate si sa ii multumesc Ioanei (Ioana Balanescu) pentru dedicarea, implicarea si dragostea de care da dovada in fiecare moment.

Simina

Multam fain, Ioana draga!Esti un model pentru mine. Nici in vacanta nu uiti de noi! Asta inseamna daruire oamenilor!

Azi chiar am avut o zi minunata. Am discutat cu 2 persoane din Grup, si pe care nu le-am vazut (doar pe Mess sau la telefon), si le-am simtit atat de aproape! Si cuvintele: ”multumim pentru tot ce faceti pentru noi”, mi-au dat aripi. Si doar au urmarit postarile!

Una deja este Clienta mea, cealalta doar promite. Insa nici nu conteaza, cand stiu ca am putut aduce plus-valoare in vietile lor! Te pup si te APRECIEZ enorm! Ai toata IUBIREA mea!

Tatiana

Sunt aceste persoane diferite de tine? Categoric, nu. Doar au decis să actioneze și să testeze trainingul nostru.

A meritat pentru ei? Asta doar tu poți decide.

Suntem dedicați să îți arătăm tot ce funcționează  în afacerile noastre și să te ajutăm pas cu pas să creezi cel puțin aceleași rezultate în afacerea ta.

Dacă vei implementa tot ce îți predăm în acest training suntem siguri că vei fi mai mult decât entuziasmat/ă de rezultatele, pe care le vei obține. (totul depinde de cât de înfometat/ă de succes ești și cât de mult efort vei depune ca să implementezi toate tehnicile și strategiile, pe care ți le vom arăta). Sincer, ne dorim să ne depășești cu mult și de abia așteptăm să îți citim testimonialul cînd se va întâmpla acest lucru.


Când Vei Aduna Totul, Vei Realiza Că Este Un Chilipir!

Aș vrea să îți ofer o perspectivă ... În primul an, când am început sa lucrez online, am plătit 3.000 USD pe un curs, și nu era nici pe departe atât de clar și concis, ca trainingul, la care vei primi acces astăzi.

În al doilea an, am cheltuit peste 15.000 USD pe traininguri și coachinguri, ca să învăț multe dintre secretele, pe care ți le predăm în acest curs și mi-ar fi plăcut să am un BLUEPRINT, pas cu pas și un preț, așa cum vei primi tu astăzi.

În plus vei beneficia, de toată chinuiala mea, pentru că deja am învățat ce să NU MAI FAC (...și am plătit un preț destul de mare ca să urmez această școală a încercării și erorii).

Ia-ți doar câteva minute, ca să analizezi toată valoarea inclusă în acest training...

 • Selectează-ți Piața Țintă (447 RON)
 • Cum să te promovezi ca un Lider chiar dacă de-abia ai început (447 RON)
 • Site În 10 Minute & Pagina De Captură & Autoresponderul (1.797 RON)
 • YouTube Fast Start (347 RON)
 • Cum găsești cumpărători online (477 RON)
 • Cum să finalizezi mai multe vânzări (447 RON)
 • Idei Nelimitate: Ce fel de conținut să creezi (447 RON)
 • Planul zilnic să elimini amânarea (277 RON)
 • Facebook de la A la Z (1.997 RON)
 • 10 CAPCANE PERICULOASE care te pot scoate din afacere (147 RON)
 • Cele mai importante 3 REGULI DE SUCCES in Marketing (147 RON)
 • Formula Magică De Follow Up Formată Din 9 Cuvinte (247 RON)
 • Când este momentul potrivit să faci vânzarea? (247 RON)
 • Cum duplic aceste strategii în echipa mea? (247 RON)
 • Comunitatea Facebook Închisă De Suport Și Feedback - Attraction Marketing Blueprint

Înseamnă Un Total De 7.518 RON

Cred că suma de 1.997 RON pentru trainingul Attraction Marketing Blueprint, ar fi un preț mai mult decât corect, având în vedere toate informațiile specifice și ajutorul specializat, pe care le vei primi și care chiar te-ar putea ajuta să îți schimbi afacerea și chiar viata.

Însă îți voi oferi un discount INCREDIBIL, pentru că nu vreau să fie o provocare financiară pentru tine.

În plus, împlinirea și bucuria noastră vine din a ajuta alți antreprenori ca și tine.

Așadar vei putea achiziționa Attraction Marketing Blueprint cu doar 1.297 RON.

Gândeste-te puțin ... Pentru doar 1.297 RON îți voi dezvălui toate strategiile, tehnicile, secretele, trucurile pe care le folosim personal, ca să generăm între 60-100 de prospecți pe zi și să încasăm 6 cifre anual (și prima cifră nu este nici pe departe 1) doar din marketing online.

SINCER cu toată informația, pe care o vei primi, plus cele 30 de zile garanție, chiar nu ai niciun motiv pentru care să consideri că ai ceva de pierdut, din contră –vei descoperi cât de mult vei câștiga, mai ales când vei înțelege cum și cât de mult îți poate schimba acest training viața și afacerea.

Dacă nu crezi că te poate ajuta, putem să înțelegem, dar dacă problema sunt banii, atunci cu siguranță va trebui să faci o schimbare în viața ta și îmi permit să îți spun acest lucru, pentru că am investit în educația mea, când de-abia ne descurcam financiar de la lună la lună...

Dar dacă nu ești pregătit să înveți și să aplici, să depui efortul, atunci, nici nu are sens să te gândești să investești în acest training.

Dacă în schimb ești dispus/ă să depui efortul și ești pregătit/ă să înveți, atunci acest training îți poate schimba viața și afacerea.

Așa că nu te uita la acest training ca la un cost, ci ca la o investiție în educația ta, în abilitățile tale. Iar dacă vei aplica, tot ce înveți te asigurăm că o să îți recuperezi foarte repede banii pe acest training.

Acționează Astăzi Și Asigură-ți  Toate Bonusurile!

Așadar, a venit momentul să iei o decizie.

Poți să închizi această pagină și poți să uiți de Attraction Marketing Blueprint, și cum ar ți-ar fi putut schimba viața.

Sau poți să apeși butonul de mai jos și să primești acces instantaneu la toate videourile și materialele.

Mai mulți prospecți de calitate, mai multă automatizare, mai puține refuzuri, toate acestea sunt la depărtare de un click.

Plus cele 30 de zile de garanție, 100% banii înapoi, din momentul achiziției - chiar nu ai absolut nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

 

Suntem siguri că vei fi impresionat/ă de informația valoroasă, pe care o vei primi în acest training, încât îți oferim 100% GARANȚIE PE CALITATE - dacă nu ești mulțumit/ă de valoarea primită și consideri că nu te poate ajuta în niciun fel în afacerea ta, atunci ai 30 de zile din momentul achiziției, să ne ceri banii înapoi, scriindu-ne pe adresa: suport@traiestefaralimite.com. Îți vom da banii înapoi, fără nicio întrebare.