Ioana Bălănescu - Trainer Strategii Marketing Online

5 Pași Simpli Să Recrutezi Online Fără Să Prospectezi

Webinar Gratuit Pe Perioadă Limitată De Timp

Numărul de locuri este limitat.
Înregistrează-te acum și asigură-ți locul.

Ce vei afla în timpul acestui Training Online:

Ioana îți va explica strategia simplă în 5 pași,  prin care atrage în afacerea ei un flux nesfărșit de parteneri de calitate în toată lumea, folosind puterea Internetului și a Social Media.

  • Cum să eviți greșeala numărul 1 pe care o fac majoritatea celor care încearcă să își construiască echipa cu ajutorul Social Media
  • Cum să îți transformi afacerea, de la un proces incert, de abordare a pieței calde și hărțuire a străinilor în locuri publice sau online, la a construi o listă mare de oameni, care cu adevărat sunt interesați de ceea ce ai de oferit.
  • Cum să faci să fii plătit/ă chiar și atunci când oamenii nu se alătură afacerii tale.
  • Descoperă cum să construiești relații de încredere cu prospecții tăi online, astfel încât să aleagă să se alăture afacerii tale și nu competiției.
  • Te-ai săturat să îți consumi timpul cu prospecții nepotriviți? Descoperă cum să îi selectezi pe pilot automat, astfel incât să nu îți mai pierzi 1 minut cu persoane care nu sunt interesate de ceea ce ai de oferit.

Acest Training Este Predat Pe O Perioadă Limitată De Timp.

Asigură-ți Locul Acum!

Despre - Ioana Bălănescu

Este antreprenor de mai bine de 7 ani…și s-a specializat în a ajuta alți antreprenori, în special Network Marketeri, să își construiască afacerile cu succes folosind Strategii Online Dovedite La Nivel Internațional. După 4 ani, în care s-a chinuit să construiască o rețea de succes, în sfârșit a descifrat codul, iar acum împărtășește aceste strategii cu tine.